Dinamične učne ure z interaktivnim gradivom

Olajšajte si delo

Uporabniki (učitelji in učenci) interaktivnih učnih kompletov iRokus+ Fizika 8 in 9 do bogatega interaktivnega gradiva dostopajo na spletni strani www.iRokusPlus.si.

Vsem učiteljem in učencem, ki uporabljajo tiskani učbenik Fizika 8+ oz. Fizika 9+, pa je na www.iRokus.si brezplačno na voljo elektronska različica tega gradiva.

  • S projiciranjem e-gradiva boste laže motivirali učence in usmerjali njihove dejavnosti.
  • Pouk bo zato privlačnejši, nazornejši in učinkovitejši.
  • E-gradivo je po vsebini enako tiskani različici, ima pa dodano orodjarno s preprostimi, a uporabnimi orodji.

IZKORISTITE BREZPLAČNI DOSTOP
do vseh gradiv v elektronski obliki do 15. 5. 2021!

ROKUSOVA UČNA GRADIVA ZA FIZIKO

Kliknite na naslovnico in opravite preprosto registracijo.
Če ste že uporabnik Rokusovih spletnih storitev, vpišite svoje uporabniško ime in geslo ter dodajte gradiva v svojo iZbirko.

iRokusPlus je spletni portal, ki omogoča dostop do naprednih interaktivnih in elektronskih učnih gradiv. Napredna interaktivna oblika gradiva omogoča popestritev pouka z multimedijskimi prikazi vsebine (z interaktivnimi nalogami, animacijami, stripi), vsebinsko pa je skladna s tiskanim gradivom. Poleg napredne interaktivne oblike so na tej spletni strani na voljo tudi elektronske oblike gradiv v obliki listalnika. Elektronsko gradivo je vsebinsko in oblikovno enako tiskanemu.

Podrobnejša navodila za dostop do e-gradiv na www.iRokusPlus.si

Gradivo
Fizika+ 8 Učbenik
Gradivo
Fizika+ 9 Učbenik
Gradivo
iRokus+ Fizika 8 Interaktivni učni komplet
Gradivo
iRokus+ Fizika 9 Interaktivni učni komplet

Zbirka multimedijskih in interaktivnih vsebin:
MULTiRokus Fizika 8 in 9

Na spletni strani www.iRokusPlus.si je za nakup na voljo tudi zbirka multimedijskih in interaktivnih vsebin MULTiRokus Fizika 8 in 9, ki na enem mestu (po posameznih poglavjih) vsebuje 120 animacij, interaktivnih nalog, videoposnetkov in simulacij. Za 8. razred je na voljo 64 multimedijskih vsebin, za 9. razred pa 56.