STE SE ŽE ODLOČILI?
Sporočite nam svojo odločitev, mi pa vas nagradimo!

Vsi učitelji, ki boste naslednje šolsko leto uporabljali vsaj eno od naših gradiv za fiziko in nam boste svojo odločitev sporočili do 15. maja 2021 prek spletnega obrazca na spodnji povezavi, boste konec avgusta v zahvalo prejeli praktičen dnevnik – Moj dnevnik 2021/22.

+ DODATNO DARILO

Vsi, ki nam boste odločitev glede uporabe naših gradiv sporočili do 30. aprila 2021, boste v zahvalo prejeli še dodatno darilo – peresnico.

KOMPLET PRIPOMOČKOV ZA FIZIKO

Učiteljem, ki boste prvič uporabljali samostojni delovni zvezek Moja prva fizika 1 in/ali Moja prva fizika 2, ponujamo brezplačen nabor pripomočkov za različne dejavnosti in poskuse, ki jih boste lahko skupaj z učenci uporabili v svoji učilnici.

Za lažje in pravilno naročanje gradiv, ki jih boste za šolsko leto 2021/22 uvrstili na sezname za učence, vam posredujemo:

BREZPLAČNO GRADIVO

Učiteljem, ki bodo v šolskem letu 2021/22 prvič poučevali z učnimi gradivi za fiziko, pripadajo tudi brezplačni izvodi teh gradiv. Te bomo poleti na osnovi drugega spletnega obrazca, izpolnjenega s strani knjižničarjev, poslali v šolsko knjižnico.