Širimo znanje

Koristne in zanimive izobraževalne vsebine
Webinar NETZWERK NEU: DIGITAL UND LEBENDIG!

Predavateljica: Foelke Feenders

Na brezplačnem spletnem predavanju smo spoznali novo učno serijo za poučevanje nemščine v srednjih šolah Netzwerk neu. Predavateljica nam je na praktičen način predstavila sodobno digitalno podporo, ki jo Netzwerk neu ponuja – od interaktivnih različic učbenika in delovnega zvezka do bogate interaktivne podpore za učitelja. Z učno serijo Netzwerk neu ste kar najbolje pripravljeni na katerikoli scenarij poučevanja v prihajajočih letih, saj vam omogoča prosto izbiro glede načina poučevanja. Z njo lahko poučujete v klasični (s tiskanim gradivom) ali digitalni obliki. Lahko pa izberete tudi kombinacijo tiskane in digitalne različice v enem!

Prijava in udeležba na spletnem predavanju sta zelo preprosti in ne zahtevata posebnih tehničnih spretnosti.

  1. Prijavite se prek zgornje povezave – odprl se bo prijavni obrazec, v katerega vnesete zahtevane podatke.
  2. Po elektronski pošti boste prejeli sporočilo s povezavo, prek katere potrdite prijavo.
  3. Povezavo na dogodek boste prejeli na dan dogodka, najkasneje eno uro pred pričetkom. Preverite tudi mapo z vsiljeno pošto oz. ostale zavihke (promocije itd.).
  4. Pred začetkom spletnega predavanja kliknete na poslano povezavo in vnesete svoje ime in priimek ter e-naslov. S klikom na gumb Enter boste prevezani v virtualno čakalnico, ob začetku dogodka pa v spletno predavalnico. Priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome.
  5. Spletno predavanje se bo snemalo in posnetek boste prejeli na svoj elektronski naslov.
  6. Spletno predavanje boste samo gledali in poslušali. Vaša kamera ali mikrofon se ne bosta vklapljala, zato vas predavatelj ali drugi udeleženci ne bodo mogli slišati ali videti, ne glede na nastavitve v vašem računalniku oz. drugi napravi.
  7. Ob koncu predavanja boste imeli, če bo čas dopuščal, priložnost postavljati dodatna vprašanja v okencu za komentarje. Vprašanja in imena njihovih avtorjev bodo vidna na posnetku spletnega predavanja.

Vas zanimajo izobraževanja za strokovno in osebnostno rast?

Logo Modra akademija

Za vas imamo na voljo vrsto izobraževalnih srečanj, ki se jih lahko udeležite bodisi v živo na razpisanih terminih, s povabilom na vašo šolo ali prek spleta! Izbrani predavatelji in predavateljice vam bodo skozi praktične delavnice pomagali pri pridobivanju novih in nadgrajevanju že usvojenih znanj na področju kompetenc prihodnosti. Število mest je omejeno, zato vas vabimo k prijavi že danes na www.modra-akademija.si.